Lär dig med 3M™ Littmann®-stetoskop

Hör mer.
Ta reda på mer.

Lär dig med 3M™ Littmann®-stetoskop
Du är alltså på väg att köpa ett stetoskop. Då sätter vi igång!

Välj ett kvalitetsstetoskop som hjälper dig att lära dig att lyssna.

Du vet att det är avgörande att du lär dig att använda ett stetoskop för din förmåga att utvärdera och övervaka dina patienter på ett effektivt sätt – och det kräver massor av övning. Börja med ett stetoskop för ett lärande på professionell akustisk nivå som hjälper dig redan från början och i många år framöver. 3M™ Littmann® stetoskop är det bästa valet för både studenter och kliniker, och rekommenderas även av professorer för användning i klassrummet och klinisk praxis.

De Littmann stetoskopmodeller som rekommenderas för studenter som söker ett tillförlitligt stetoskop av hög kvalitet är stetoskopen 3M™ Littmann® Classic III™, 3M™ Littmann® CORE Digital Stetoskop och 3M™ Littmann® Cardiology IV™. Båda erbjuder hög akustisk känslighet, förhöjd komfort och avancerade funktioner. Och båda erbjuder mångsidigheten med ett dubbelsidigt bröststycke – en sida för vuxna och en sida för pediatriska patienter. Med ett stort antal kombinationer av slangfärger och finish på bröststycket att välja mellan kommer du säkert att hitta ett stetoskop som passar dig.

 

Behöver du hjälp att avgöra vilket som är det rätta för dig? Låt oss hjälpa dig att välja.


Flytande membran gör det lättare att lära sig att använda ett stetoskop.

Flytande membran är en annan funktion som gör stetoskopen Classic III och Cardiology IV till utmärkta val för studenter som vill lära sig att använda stetoskop. Denna uppfinning från 3M ger dig möjlighet att höra ljud i olika frekvenser utan att placera om bröststycket. Genom att helt enkelt justera mängden tryck som utövas på bröststycket kan du höra olika typer av ljud – fast tryck för ljud med hög frekvens, lätt tryck för ljud med låg frekvens. Med övning kommer du att lära dig att snabbt hitta och särskilja olika ljud från varandra utan att flytta bröststycket.

  • Båda stetoskopen har ett dubbelsidigt bröststycke med flytande membran på både den vuxna och den pediatriska sidan, vilket innebär att du bara behöver ett stetoskop för att öva på att lyssna på patienter av många olika åldrar och storlekar. Dessutom kan barnsidan omvandlas till en traditionell öppen klocka genom att byta ut allt-i-ett membranet mot en icke-kylande ring så att du också kan lära dig denna auskultationsteknik.

    UPPLEV DET HOS EN ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG


Fler resurser som stödjer lärande med ditt stetoskop.

Utnyttja våra studentresurser för att komplettera det du lär dig i klassrummet.  • iTunes Store är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc. Google Play är ett varumärke som tillhör Google Inc.