Vårdgivarnas val: Littmann stetoskop


 • Närbild av pediatriksidan av ett 3M Littmann Cardiology III stetoskop med Littmann-märket.

  Detta är vad som skiljer ett stetoskop från ett 3M™ Littmann® stetoskop.

  Varje stetoskop från Littmann erbjuder banbrytande innovationer, inom ingenjörskonst, avancerade material, exakt tillverkning och en hög och jämn kvalitetsnivå som andra märken inte kan erbjuda.

  Våra interna tester visar att vissa märken stetoskop varierar väldigt från enhet till enhet, inom ljudnivå, vikt och tillverkningskvalitet. Alla Littmann stetoskop byggs i en kontrollerad process med kvalitetskontroller som ser till att de håller en konsekvent kvalitet. Detta innebär att oavsett vilket Littmann stetoskop du väljer får du en konsekvent hög prestanda.

  Classic stetoskop

  Cardiology stetoskop


Detta är vad som utmärker just Littmann stetoskop, från bröststycke till öronoliver:

 • Rund turkos ikon med ett bröststycke till ett Littmann stetoskop och ljudvågor.

  1. Hög akustisk känslighet som varierar med olika modeller, från allmänna hälsokontroller till detaljerad auskultation för diagnostisering.

 • Rund turkos ikon med ett flytande membran till ett Littmann stetoskop.

  2. Flytande membran är en uppfinning från 3M som ger dig möjlighet att höra ljud i olika frekvenser utan att placera om bröststycket.

 • Rund turkos ikon med en mjuktätande öronoliv till ett Littmann stetoskop.

  3. Mjuktätande öronoliver som går att anpassa efter örats storlek så att ljud stängs ute effektivt och passformen blir bekväm. Öronoliverna snäpper säkert på plats på headsetets öronbyglar.

 • Rund turkos ikon med öronbyglar till ett Littmann stetoskop.

  4. Justerbart headset som enkelt justeras för personlig passform och komfort. Vinklade öronbyglar som passar in i dina öron för bästa möjliga komfort och ljudöverföring.

 • Rund turkos ikon med slangar och klyka till ett Littmann stetoskop.

  5. Nästa generations slangar ger förbättrad tålighet mot hudfetter och alkohol för längre livslängd och är dessutom mindre fläckkänsliga. Tillverkade utan naturgummilatex och mjukgörande ftalater.

 • Rund turkos ikon med bröststycket till ett Littmann stetoskop.

  6. Precisionstillverkade bröststycken utformade för att ge utmärkt ljudkvalitet samtidigt som de är motståndskraftiga mot stötar, repor och vardagliga kemikalier.

 • Rund turkos ikon med en våg där nålen visar en låg vikt.

  7. Låg vikt. Stetoskopen från Littmann är bland de lättaste stetoskopen inom medicinområdet. Varje komponent ger ökad styrka och vikten är lätt utan att göra avkall på ljudkvaliteten.