1. Sverige
 2. Health Care
 3. Alla 3M™ Littmann® stetoskop-produkter
 4. Stetoskop
 5. Classic-stetoskop
 6. 3M™ Littmann® Classic III™ Övervakningsstetoskop,

3M™ Littmann® Classic III™ Övervakningsstetoskop,

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Övervaka och bedöm många olika slags patienter

Detektera normala och abnorma ljud och rytmer

Användbar i icke-akuta vårdmiljöer som t.ex. en läkarmottagning, allmän vårdavdelning, Förlossning/GYN, mobil klinik eller närakut

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Övervaka och bedöm många olika slags patienter
 • Detektera normala och abnorma ljud och rytmer
 • Användbar i icke-akuta vårdmiljöer som t.ex. en läkarmottagning, allmän vårdavdelning, Förlossning/GYN, mobil klinik eller närakut
 • 5 års garanti
 • Rolig och levande; matcha färg och finish med din personlighet
 • Utformat för användning med vuxna och pediatriska patienter
 • Tvåsidigt bröststycke i rostfritt stål med flytande membran och öppen eller stängd klocka
 • Icke-kylande ring för större patientkomfort
 • Mjuktätande öronoliver ger optimal komfort och utmärkt ljudocklusion
 • Tillverkat i USA utan naturgummilatex

Det kompakta och känsliga Littmann Classic III stetoskopet är det perfekta instrumentet för läkare som övervakar och bedömer barn eller vuxna i icke-kritiska miljöer. Tillverkad med starka men lätta material för timmar av bekväm användning.Det kompakta och känsliga Littmann Classic III stetoskopet är det perfekta instrumentet för läkare som övervakar och bedömer barn eller vuxna i icke-kritiska miljöer. Tillverkad med starka men lätta material för timmar av bekväm användning.

3M™ Littmann® Classic III™ är den senaste modellen av stetoskopet som hjälper miljontals medarbetare inom hälso- och sjukvård att åstadkomma bästa möjliga vård. Classic III stetoskopet har hög akustisk känslighet för utmärkt prestanda. Det består av ett flexibelt dubbelsidigt bröststycke med flytande membran. Stetoskopet Classic III används av både studenter och vårdpersonal för att identifiera, lyssna på och studera ljud från hjärta, lungor och övriga kroppen för att göra fysiska bedömningar, övervaka patienter och ställa diagnoser. Tack vare teknologin med flytande membran – en innovation från 3M – kan man höra ljud i olika frekvenser genom att endast justera trycket på bröststycket. Håll bröststycket med lätt tryck för att höra lågfrekventa ljud, tryck lite mer för att höra högfrekventa ljud. Denna tidsbesparande funktion gör att vårdgivaren kan ägna mer tid åt patienten. Membranet är dessutom bekvämt och icke-kylande. Spänningen i headsetet kan enkelt justeras efter huvudstorlek och önskemål genom att öronbyglarna trycks ihop eller dras isär. Mjuktätande öronoliver går att anpassa efter örats storlek så att ljud stängs ute effektivt och passformen blir bekväm. Öronoliverna sluter tätt intill öronbyglarnas ändar. Av säkerhetsskäl kräver de viss kraft för att tas bort. Den tåliga slangen av innovativt material behåller form och flexibilitet även efter att ha legat hopvikt i en ficka. Detta gör att stetoskopet håller längre med förbättrad tålighet mot hudfetter och alkohol och är mindre känsligt för fläckar. Dessa nästa generations slangar är inte tillverkade med naturgummilatex vilket gynnar vårdpersonal och patienter med känslig hud. Och för att bidra till miljön och människors hälsa innehåller dessa nästa generations slangar heller inga mjukgörande ftalater. Stetoskopet Classic III tillverkas i USA och håller jämn kvalitet. Det levereras med små och stora mjuktätande öronoliver, icke-kylande klockring och instruktioner.

Specifikationer

Resurser

*Baserat på tester av globalt tillgängliga jämförbara stetoskop i motsvarande klass med hjälp av inspelade hjärtljud med diafragma. ** Baserat på publicerade vikter av globalt tillgängliga jämförbara stetoskop i motsvarande klass.