CORE Digital fästanordning, 8481

  • 3M ID 7100235410
  • UPC 00850010298009

Ansluter till ditt eget 3M™ Littmann® Cardiology IV™ stetoskop och förbättrar auskultationen genom volymförstärkning, aktiv brusreducering och programvara.

Växla snabbt mellan analogt lyssnande och ljud, förstärkta upp till 40x (vid toppfrekvens mot analogt läge) för oöverträffad flexibilitet.

Kopplas till EKO-programvara för trådlös auskultation och för att visualisera, dokumentera och spara ljud för ytterligare analys eller för att dela dem för ett andra utlåtande.

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Ansluter till ditt eget 3M™ Littmann® Cardiology IV™ stetoskop och förbättrar auskultationen genom volymförstärkning, aktiv brusreducering och programvara
  • Växla snabbt mellan analogt lyssnande och ljud, förstärkta upp till 40x (vid toppfrekvens mot analogt läge) för oöverträffad flexibilitet
  • Kopplas till EKO-programvara för trådlös auskultation och för att visualisera, dokumentera och spara ljud för ytterligare analys eller för att dela dem för ett andra utlåtande
  • Godkänd av FDA och uppfyller HIPAA-reglerna

Få ut mer av stetoskopet du redan äger med dubbellägesakustik och förstärkt lyssnande. CORE Digital fästanordning levererar upp till 40x volymförstärkning (vid toppfrekvens mot analogt läge) med aktiv brusreducering som hjälper till att minska bakgrundsljud, även i högljudd, klinisk miljö.

Med CORE Digital fästanordning kan du växla mellan traditionellt analoga och förstärkta lyssningslägen för att lyssna på hjärt- och lungljud. Visualisera sedan vad du hör genom vågformer som strömmas i realtid till en smartphone eller surfplatta (inte inkluderat). EKO-programvara integreras utan problem med CORE fästanordning och hjälper läkare att fördjupa sin analys och till och med dela med sig av undersökningar för ett andra utlåtande. Tillbehöret är kompatibelt med 3M Littmann Cardiology IV stetoskop.

Föreslagna användningsområden
  • Förbättra auskultationen hos ditt Littmann stetoskop

Specifikationer